Tagarbejde udføres

​Hos Vejstrup Tømrer og Snedkerforretning på Fyn udfører vi alt tagarbejde, hvilket kan være et ny tag, reparation eller renovering af et tag.

​Vi kan udføre alle former for tagarbejde

​Vi kan varetage alle opgaver på selve taget, undertaget og tagkonstruktionen samt på kviste og spær, og vi kan arbejde med eternit, beton, tagsten og stål. I visse tilfælde er det muligt at lægge et nyt tag oven på det gamle.

Vi kan for eksempel lave en ny kvist eller montere vinduer fra Velux. Der er i det hele taget mange muligheder, og vi kan for det meste være behjælpelig med det hele, herunder blandt andet efterisolering.

Når vi modtager en henvendelse omkring tagarbejde, tager vi altid ud til kunden for at kigge på taget, inden vi aftaler, hvad der skal laves. Her kan vi eventuelt medbringe prøver på diverse tagsten eller plader, som I kan kigge på. Ofte vil det være værd at overveje et farveskift, hvis taget alligevel skal udskiftes.

Vi arbejder især for private boligejere, men også for virksomheder og andelsboligforeninger. Vi har i den forbindelse et tæt samarbejde med andre lokale håndværkere.

Kvalitet i vores tagarbejde er omdrejningspunktet

Kontakt os gerne på telefon 20 23 16 84 eller på vejstruptoemrer@tdcadsl.dk, hvis du vil have, at vi kommer forbi til et møde. Vi holder til i Vejstrup på Fyn, og vi laver typisk opgaver i en radius af omkring 50 kilometer.

Skal vi kontakte dig?​

Vi ringer dig gerne op, til en snak omkring dit næste byggeprojekt. Vi giver også gerne råd og vejledning.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vejstrup Tømrer og Snedkerforretning v/Jan Szustykiewicz ​Egemosevej 20, 5882 Vejstrup

CVR: 25555163