Renovering, istandsættelse og ombygning på Fyn

Hos ​Vejstrup Tømrer & Snedkerforretning på Fyn udfører vi alle former for renovering inden for vores fagområde, men vi udfører også konkret istandsættelse og ombygning. 

Vi arbejder for både for private og virksomheder, men også for kommunale institutioner og kirker.​

Vi kan stå for renovering af alt fra køkkener til kirker

​En renovering kan ofte handle om at udskifte køkkenet eller badeværelset. Det kan også være døre og vinduer, eller det kan være taget eller tagkonstruktionen, der skal sættes i stand.

Vi varetager blandt andet renoveringer for den lokale ungdomsskole, hvor vi tager os af tage, vinduer, gulve med videre. Vi bliver også brugt af de tre kirker i vores sogn, når de skal have udført reparation, istandsættelse og renovering.

Vi samarbejder med en arkitekt, når vi skal udføre større opgaver som for eksempel på kirker og private ejendomme. Vi rådgiver i samme forbindelse om materialer og planløsninger, ligesom vi holder en tæt dialog under hele forløbet.

Kontakt os hvis du vil høre mere om renovering

​Når vi modtager en henvendelse, tager vi altid ud til kunden for at kigge på opgaven, hvor vi kan komme med gode råd og påbegynde dialogen. Derefter kan vi give et uforpligtende tilbud. Vi holder til i Vejstrup, og vi arbejder typisk i en radius på op til 50 kilometer.

Der er velkommen til at ringe til os på telefon 20 23 16 84. Du kan også vælge at skrive til os på vores e-mail, som er vejstruptoemrer@tdcadsl.dk. Derefter kan vi komme forbi, når det passer jer.

Skal vi kontakte dig?​

Vi ringer dig gerne op, til en snak omkring dit næste byggeprojekt. Vi giver også gerne råd og vejledning.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vejstrup Tømrer og Snedkerforretning v/Jan Szustykiewicz ​Egemosevej 20, 5882 Vejstrup

CVR: 25555163