Udskiftning og renovering af døre og vinduer

​Det kan være en god investering at udskifte sine døre og vinduer, eller selve ruderne. Moderne glas er fremstillet af det nyeste inden for lavenergi, og derfor kan en udskiftning få stor effekt på din varmeregning. Dertil kommer, at du kan vælge vinduer af plastik eller træ og aluminium, hvilket betyder, at du undgår udvendig vedligeholdelse.

Slidte døre og vinduer bør udskiftes

​Ældre døre og vinduer kan blive så slidte, at det bedre kan betale sig at udskifte dem til helt nye. Er der derimod råd i dine døre og vinduer, bør du kontakte dit forsikringsselskab, da de muligvis dækker selve reparationen eller bidrager til en udskiftning. 

Vi renoverer døre og vinduer samt udskifter punkteret glas. Vores kunder er typisk private boligejere, men også virksomheder og andelsboligforeninger samt kirker. Vi bliver ofte brugt af de tre kirker i vores sogn. Vi bliver tit anbefalet af vores gamle kunder, og det er primært, fordi vi går ind for kvalitet. 

Vi er altid klar med gode råd om dine vinduer

​Vi holder til i Vejstrup på Fyn, og vi kører ud på opgaver i en radius på cirka 50 kilometer. Når vi modtager en henvendelse, tager vi altid ud for at kigge på opgaven. Vi er samtidig klar med gode råd og grundig vejledning. Derefter kan vi lave en aftale og give et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 20 23 16 84 eller vejstruptoemrer@tdcadsl.dk for at aftale nærmere.

​​

Skal vi kontakte dig?​

Vi ringer dig gerne op, til en snak omkring dit næste byggeprojekt. Vi giver også gerne råd og vejledning.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vejstrup Tømrer og Snedkerforretning v/Jan Szustykiewicz ​Egemosevej 20, 5882 Vejstrup

CVR: 25555163