Om Vejstrup Tømrer og Snedkerforretning

Hos Vejstrup Tømrer og Snedkerforretning på Fyn er vi et mindre firma, der ejes og drives af tømrermester Jan Szustykiewicz. Vi har tre medarbejdere, der ligesom mester selv har mange års erfaring. Mester har erfaring siden 1974.

Vores firma er omkring 15 år gammelt, og vi vægter både god kvalitet og god kundekontakt højt. Derfor er vi kendt for vores kvalitet. Endvidere er mange af vores nye kunder anbefalet af vores gamle kunder.​

​​Vi udfører alle former for snedker- og tømreropgaver

Vi udfører både små og noget store opgaver. Derfor har vi et tæt samarbejde med andre lokale håndværkere.

Vi udfører med andre ord alle former for tømrer- og snedkerarbejde som blandt andet tilbygninger, ombygninger og nybygninger. Vi udfører også renovering af blandt andet tage, døre og vinduer. Vi kan endvidere tilbyde efterisolering og anden energioptimering i form af udskiftning af døre og vinduer samt større eller mindre tagopgaver.

Kontakt os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud

​Vi holder til i Vejstrup på Fyn, og vi laver typisk opgaver i en radius af omkring 50 kilometer. Når vi modtager en henvendelse, tager vi altid ud til kunden for at kigge på opgaven, inden vi laver en aftale og giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt Vejstrup Tømrer og Snedkerforretning på telefon 20 23 16 84 eller på e-mail vejstruptoemrer@tdcadsl.dk, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du ønsker at aftale et møde.

​​

Skal vi kontakte dig?​

Vi ringer dig gerne op, til en snak omkring dit næste byggeprojekt. Vi giver også gerne råd og vejledning.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vejstrup Tømrer og Snedkerforretning v/Jan Szustykiewicz ​Egemosevej 20, 5882 Vejstrup

CVR: 25555163